Helse
Helsekost
Slanking
Trening
Mosjon
Oppskrifter
Webshop
 
Forsiden
Pekere
Legg til favoritter

Gode råd for hjemmetrim

Hjemmetrim kan være en effektiv trening, og er meget enkelt å komme i gang med. Hvem har sagt at du trenger et treningsstudio for å komme i form?


Her er 10 gode grunner for å komme igang med hjemmetrimmen:

Trim forebygger sykdommer
Trim gir deg økt forbrenning
Trim gir deg økt overskudd
Du får bedre blodsirkulasjon
Du forebygger benskjørhet
Trimmen gjør deg sterkere
Du får bedre utholdenhet
Trim forebygger benskjørhet
Det gir deg bedre konsentrasjonsevne
Du får en tydeligere sult- og metthetsfølelse

sdDet er mange ulike typer av hjemmetrim du kan benytte deg av, her gir vi deg eksempler på noen.

Videotrim er kjent for de fleste og er en treningsform som oppstod i USA. Fordelen med denne formen er at du trimmer med "andre mennesker" og ikke minst at du ser hvordan øvelsen skal gjøres på en riktig måte. Du får også passende musikk til treningen.

Sit-ups og armhevinger er kanskje den aller mest kjente formen for hjemmetrim. Dette kan du enkelt gjøre for eksempel hver kveld foran TV`en når du ser nyhetene. Du trenger ikke mer enn 10 minutter hver dag for å komme i god form.

Manualer kan kjøpes i de fleste sportsbutikker og er meget gode å ha i hjemmet hvis du vil drive med litt styrketrening. Her kan du enkelt lage ditt eget treningsprogram og variere treningen i stor grad. 30 minutter styrketrening hver dag, basert på 10 øvelser gir underverker for kroppen din.

Hoppetau er en meget effektiv trim. Etterhvert som du blir flinkere og kommer i bedre form blir det lettere og lettere. Du trener både kondisjon og spenst ved å hoppetau. Tell gjerne antall hopp hver dag. Og økt for eksempel med 20 ekstra hopp for hver uke. Dette gir deg motivasjon når du stadig ser forbedringer.

Rockering er et gammelt trim apperat. Det er mange måter å bruke denne på og den gir deg en litt annerledes og spennende trim.

Strikk er et bra trim apperat som er rimelig å enkelt å bruke. Du kan enkelt trene hele kroppen med en strikk, og det gir en effektiv styrketrening. Du kan oppnå en bra forbrenning med å fokusere på de sotre muskelgruppene som lår, rumpe, mage osv.Mest populære artikler:

Tips om mat og mosjon
Pilatesmetoden
Ja, Nei mat?
Forbrenn kalorier lett
Veien mot en flat mage
 
Helseguiden.com 2008
Kontakt Oss | Privacy Policy