Helse
Helsekost
Slanking
Trening
Mosjon
Oppskrifter
Webshop
 
Forsiden
Pekere
Legg til favoritter

HVEM ER STERKEST PSYKISK?

Ta testen og finn ut hvem som er sterkest, både psykisk, mentalt og intellektuelt.


Det er ikke sjeldent at menn og kvinner diskuterer hvem som er det sterkeste kjønn. Menn slår ofte kvinner når det kommer til det fysiske, mens kvinner ofte vil ha det til at de er bedre på det psykiske.

Alle har en styrke
Den britiske forskeren Dominic Micklewright ser ut til å være lei av kranglingen og har derfor laget en test som tar for seg alle aspektene av styrke, inkludert intellekt og følelsesmessig. Testen heter Test Your Strength Q og tar rundt fem minutter å fullføre.

Livsstyrke kan defineres på mange måter. Stresset på jobben, mye husarbeid, ikke tid til å trene eller vanskeligheter med å holde orden på økonomien? Dette er alle problemer som krever en form for styrke, sier han til avisen The Sun.

Han kan fortelle at testen han har laget og resultatene fra testen beviser det kvinner i lang tid har påstått; kvinner er som oftest det sterkeste kjønn.

Gir deg tips
Ifølge forskeren er det evnen til å hanskes problemer og hverdagslige ting som krever den ordentlige styrken, og ikke om de kan presse mye jern på et helsestudio.

Testen gir deg en indikasjon på dine styrker og også noen tips på hvordan du kan forbedre dine svakheter, sier Micklewright.

Få med deg kjæresten eller en kamerat og sjekk ut hvem av dere som er det sterke kjønn.


TA TESTEN ER


Mest populære artikler:

Tips om mat og mosjon
Pilatesmetoden
Ja, Nei mat?
Forbrenn kalorier lett
Veien mot en flat mage
 
Helseguiden.com 2008
Kontakt Oss | Privacy Policy