Helse
Helsekost
Slanking
Trening
Mosjon
Oppskrifter
Webshop
 
Forsiden
Pekere
Legg til favoritter

Få større muskler på den riktige måten

Prøv kreatin og intervalltrening, hvis du vil bli stor på den riktige måten

For det første skal du sikre deg, at du inntar 2 gram protein for hver kilo kroppsvekt - daglig. Hvis du ikke får så mye gjennom kosten, så ta et proteintilskudd for at dekke den mengde, kosten ikke dekker. Og så kjøp da endelig et godt kreatinprodukt! Det er det beste ergogeniske stoff på markedet. Kreatin fremmer muskelvekst, hjelper restitusjonen etter din trening og gir deg styrke, ener­gi og utholdenhet.

Vi vil anbefale, at du går over til et program, som omfatter intervalltrening (istendenfor trening med frie vekter). Nye undersøkelser viser, at intervalltrening kan være mer effektivt til både å bygge opp muskler og forbrenne fett enn aerob trening med en "anbefalt" puls. Etter de første 20 minutter med aerob trening er din kropps glykogen lagre tømt, og selv om du fortsatt forbrenner fett, begynner kroppen også å nedbryte muskelmasse for at hente kalorier til brennstoff.

I stedet for å gå på løpebåndet i 45 minutter, så prøv 20-30 minutter og legg inn spurter på 30-60 sekunder hvert tredje minutt. Disse intensive intervaller vil fremme muskeloppbygningen, og din kropp vil forbrenne mer fett i de timer, rett etter trening - og du vil "ofre" mindre muskelvev under selve treningen.

De øvelser, som er mest effektive til oppbygning av muskelvev, er bevegelser, hvor du beveger flere ledd, f.eks. knebøy, lunges, dødløft, benkpress og roing. Bruk relativt tunge vekte (8-12), og fordel øvelsene over 3-4 intervaller, så du får gjennomarbeidet hele kroppen i 3-4 separate soner, som blir trent ijgennom max. 1 gang ukentlig.

Lettopptakelige proteiner og Kreatin uten tilsetningsstoffer forhandles eller fremskaffes av helsekostforretninger og apoteker.

Mest populære artikler:

Tips om mat og mosjon
Pilatesmetoden
Ja, Nei mat?
Forbrenn kalorier lett
Veien mot en flat mage
 
Helseguiden.com 2008
Kontakt Oss | Privacy Policy